Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Mike Tyson rijdt toegangshek woonwijk omver'

Shownieuws

Mike Tyson heeft voor opschudding gezorgd in een afgesloten woonwijk in Las Vegas. De driftige bokser reed het gesloten toegangshek van de chique wijk omver.

Mike Tyson heeft tijdens Thanksgiving voor opschudding gezorgd in een afgesloten woonwijk in Las Vegas. De driftige bokser reed het gesloten toegangshek van de chique wijk omver in plaats van te wachten tot het werd geopend. Dat meldt het lokale televisiestation KNTV.

Volgens bewoners van de wijk kwam Tyson, die berucht is om zijn explosieve karakter, donderdagochtend rond 07.45 uur aanrijden bij het toegangshek in een zwarte SUV. Toen hij ertegenaan was gereden, zou hij achteruit zijn gereden om vervolgens het hek omver te rijden.

De politie slingerde de driftkikker op de bon wegens vernieling van het hek. Uit een blaastest bleek dat Tyson niet had gedronken. Daarna mocht de voormalige bokskampioen alsnog toetreden tot de woonwijk, waar hij naar verluidt niet woont maar op bezoek zou zijn.

De 42-jarige Tyson werd in 1986 op 20-jarige leeftijd de jongste zwaargewichtkampioen uit de geschiedenis. In 1997 bereikte zijn carrière een dieptepunt toen hij tijdens een gevecht een stuk uit het oor van Evander Holyfield beet. Vorig jaar werd Tyson, die drie jaar geleden een punt zette achter zijn bokscarrière, tot een celstraf van 24 uur en drie jaar proeftijd veroordeeld wegens cocaïnebezit en rijden onder invloed. Eerder zat hij al een celstraf uit wegens verkrachting.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen