Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'A-Rod viert Thanksgiving met Madonna'

Shownieuws

Alex Rodriguez heeft tijdens de Amerikaanse feestdag Thanksgiving zijn tijd verdeeld tussen zijn ex-vrouw en Madonna. Dat meldt New York Daily News.

Alex Rodriguez heeft tijdens de Amerikaanse feestdag Thanksgiving zijn tijd verdeeld tussen zijn ex-vrouw en zijn dochters en Madonna en haar gezin. Donderdagmiddag schoof hij aan voor een maaltijd bij zijn aanstaande ex-vrouw Cynthia en hun twee dochters Natasha (4) en Ella (zeven maanden), waarna hij zich naar Star Island haastte om de avond door te brengen met Madonna, zo meldt de New York Daily News.

De 50-jarige Madonna gaf woensdag een concert in Miami. Tijdens haar show zat de New York Yankees-speler op de eerste rij, waar hij zijn vermeende vriendin van een flesje water voorzag, zo meldt de Amerikaanse zender E!. Na het concert zou Madonna haar verblijf in de zonnige stad in Florida hebben verlengd om de feestdag door te kunnen brengen met de 33-jarige A-Rod, zoals Rodriguez ook wel wordt genoemd.

Alle ogen zijn gericht op de superster en de honkballer, over wie al maanden wordt gefluisterd dat ze een romance hebben. Madonna en Guy Ritchie kondigden vorige maand hun scheiding aan na een huwelijk van 7,5 jaar. Eerder liep het huwelijk van de honkbalspeler al op de klippen. Boze tongen beweren dat Madonna de reden zou zijn van de breuk tussen de sporter en diens vrouw Cynthia. Madonna en Rodriguez ontkennen dat er sprake is van een liefdesrelatie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen