Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Willeke Alberti eert vader in nieuwe show

Shownieuws

Willeke Alberti staat in de eerste helft van 2010 in de theaters met 'Chez Alberti'. In het programma is plaats gereserveerd voor wijlen Willy Alberti.

Willeke Alberti staat in de eerste helft van 2010 in de theaters met haar nieuwe tournee 'Chez Alberti'. In de show komen oude en nieuwere nummers van de zangeres aan bod en is een speciale plaats gereserveerd voor haar overleden vader Willy Alberti. Hoe de postume samenwerking vorm zal krijgen, is nog onduidelijk, meldt een woordvoerder van producent Willeke Alberti Entertainment BV.

De organisatie poogt de première te laten samenvallen met de 65e verjaardag van Willeke, op 3 februari 2010. "We bekijken nu of dat haalbaar is", zegt de woordvoerder. De zangeres geeft van begin februari tot en met mei 2010 vijftig tot zestig concerten in theaters door heel Nederland.

Momenteel wordt bekeken uit welke liedjes het programma zal bestaan. Zeker is dat Willeke klassiekers zingt als 'Telkens weer' en 'De glimlach van een kind', een nummer van Willy. In 1995 nam Willeke het nummer opnieuw op, waarbij haar zang werd samengevoegd met die van haar overleden vader.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen