Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beyoncé uitzinnig na overwinning Obama

Shownieuws

Beyoncé is door het dolle heen dat Barack Obama de verkiezingsstrijd heeft gewonnen. "Ik ben nog nooit zo vaderlandslievend geweest. Ik ben enorm opgewonden."

(Novum/AP) - Beyoncé Knowles is door het dolle heen dat Barack Obama de verkiezingsstrijd heeft gewonnen. "Ik ben nog nooit zo vaderlandslievend geweest. Ik ben enorm opgewonden", vertelt de zangeres, die tot tranen was geroerd door de overwinning.

De 27-jarige Knowles, die tijdens de verkiezingsnacht in Japan zou zijn, besloot op het laatste moment haar promotietournee uit te stellen. "Ik vroeg me af waar ik mee bezig was. Ik dacht: 'ik maak een totaal verkeerde beslissing. Ik pleeg zelfmoord als ik niet thuis ben'", grapt ze.

De voormalig Destiny's Child-zangeres, die de verkiezingen dinsdagavond in haar huis met familie en vrienden volgde, was zowel geïnspireerd door de toespraak van Obama als die van McCain. "McCain's toespraak was enorm deftig", vindt ze.

Knowles zette zich samen met haar man Jay-Z actief in voor de campagne van Obama, die ook werd gesteund door sterren als Oprah Winfrey, Diddy, Mary J. Blige, Bruce Springsteen en John Legend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen