Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tweede reeks Little Britain USA in de maak

Shownieuws

Er komt een vervolg op de komedieserie Little Britain USA. Ondanks geruchten dat de serie te obsceen was voor de VS, heeft zender HBO een tweede reeks besteld.

Er komt een vervolg op de zesdelige serie Little Britain USA. Ondanks geruchten dat de komedieserie te obsceen was voor de Amerikaanse televisie, heeft tv-zender HBO een tweede reeks besteld bij het komische duo Matt Lucas en David Walliams. "De serie is goed bekeken, kreeg fantastische recensies, iedereen was heel tevreden", zei laatstgenoemde vrijdag in de BBC-radioshow Newsbeat.

Little Britain, een aaneenrijging van komische sketches, was in 2003 voor het eerst te zien in Groot-Brittannië. De Amerikaanse versie van de show heeft eenzelfde opzet en bevat enkele typetjes uit de Britse variant, maar werpt een ironische blik op de Amerikaanse cultuur.

Onder anderen twee opgepompte bodybuilders met minuscule geslachtsdelen en een blasfemische kleuter bevolken het nieuwe universum van Lucas en Walliams. Volgens het koppel zijn de sketches niet aanstootgevend. "We proberen alleen maar mensen te vermaken, niet te kwetsen", vertelde Walliams. "Als je er niet van houdt, kijk er dan niet naar."

Wanneer de tweede reeks van Little Britain USA op de buis komt, is nog onbekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen