Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Peaches Geldof bezegelt huwelijk met tatoeage

Shownieuws

Peaches Geldof, de tienerdochter van Bob Geldof, heeft haar huwelijk met Max Drummey bezegeld met een tatoeage. 'Max' staat groot op haar linkerpols.

Peaches Geldof, de tienerdochter van muzikant Bob Geldof, heeft haar huwelijk met Max Drummey bezegeld met een tatoeage. Het 19-jarige feestbeest wil haar huwelijksgeluk graag met de rest van de wereld delen, zo is af te leiden van de plaats waar ze het plaatje heeft laten zetten. 'Max' staat groot op de binnenkant van haar linkerpols getatoeëerd, zo is te zien op foto's van de Britse krant Daily Mail.

De 23-jarige Drummey heeft het romantische gebaar van zijn echtgenote beantwoord door de letter P op de ringvinger van zijn linkerhand te laten zetten. De liefdesverklaringen komen op een opvallend moment. Enkele weken geleden nog liet Peaches, naar aanleiding van geruchten over een op handen zijnde scheiding, via een woordvoerder weten dat het huwelijk niet over rozen ging. Van een scheiding zou echter geen sprake zijn.

Peaches en Drummey trouwden in augustus in Las Vegas. De geliefden kenden elkaar toen slechts enkele weken. Vorige maand erkende de Britse socialite dat het huwelijk waarschijnlijk niet voor de eeuwigheid is. "Ik ben niet met Max getrouwd met het idee: dit is voor altijd", zei ze in een interview met het Britse tijdschrift Heat. "Ik ben met hem getrouwd met het idee: ik houd nu van hem en ik weet dat ik voor een lange tijd van hem zal blijven houden."

Peaches haalt in Groot-Brittannië regelmatig het nieuws met haar vermeende drugsgebruik. Deze zomer zou ze onwel zijn geworden na een overdosis. Haar moeder Paula Yates overleed in 2000 aan een overdosis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen