Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beckhams vieren Thanksgiving met familie Cruise

Shownieuws

David en Victoria Beckham hebben Thanksgiving gevierd met Tom Cruise en Katie Holmes in New York. Ze trakteerden hun kinderen op een uitje naar het circus.

David en Victoria Beckham hebben donderdag Thanksgiving gevierd met Tom Cruise en Katie Holmes in New York. De bevriende sterrenkoppels trakteerden hun kinderen op een wandeling door Central Park en een uitje naar het circus, zo blijkt uit foto's die de Britse krant Daily Mail plaatste.

Posh was op de Amerikaanse feestdag op haar paasbest gekleed. Terwijl de overige gezinsleden comfortabele vrijtetijdskleding uit de kast hadden getrokken voor de winterse dag, pakte de 34-jarige Victoria uit met een jasje met korte mouwen, een legging en torenhoge pumps. Holmes hield het casual met suède laarzen, een warme trui en een wollen muts.

De Beckhams zijn sinds zij zich vorig jaar in Amerika vestigden vanwege Davids voetbalcarrière dik bevriend met Cruise en zijn vrouw Katie. Boze tongen beweren dat de vriendschap eerder dit jaar bekoeld raakte omdat de Britse voetballer en zijn vrouw zich niet wilden aansluiten bij de Scientology Kerk, waarvan Cruise een fervent aanhanger is. De vorige foto waarop het viertal samen te zien is, dateert van een halfjaar geleden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen