Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vrijgezelle Kanye West wil Nederlandse kinderwagen

Shownieuws

Kanye West heeft zijn zinnen gezet op een kinderwagen van het Nederlandse merk Bugaboo. "Deze moet ik kopen voor de toekomst", schrijft de rapper op zijn blog.

Kanye West heeft een curieuze fascinatie voor kinderwagens. Hoewel de rapper claimt zowel vrijgezel als kinderloos te zijn, heeft hij zijn zinnen gezet op een exclusieve kinderwagen van het Nederlandse merk Bugaboo. "Deze moet ik kopen voor de toekomst", schrijft West bij foto's van de buggy op zijn weblog.

Een huis-tuin-en-keukenversie van de kinderwagen is echter niet goed genoeg voor het toekomstige nageslacht van Kanye West. De rapper heeft zijn zinnen gezet op de buggy die de Amerikaanse modeontwerper Marc Jacobs ontwierp voor Bugaboo. Van deze kinderwagen zijn er wereldwijd slechts vijftien verkrijgbaar.

De Bugaboo is niet alleen bij Nederlandse ouders populair, hij vindt ook in het internationale jetsetcircuit gretig aftrek. Zo vervoerden sterren als Madonna, Gwyneth Paltrow, Gwen Stefani, Liv Tyler en Catherine Zeta-Jones hun kroost al in de kinderwagen van Nederlandse bodem.

West, die woensdag nog in Nederland was voor een concert in de Rotterdamse Ahoy, lijkt een zwak te hebben voor 'Dutch design'. Op zijn blog steekt hij zijn bewondering voor de Tender Tub van Maren Hartveld niet onder stoelen of banken. De ontwerpster maakte een vrijstaande badkuip van schuimrubber, die niet koud en hard is als een doorsnee badkuip, maar zacht en warm.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen