Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hans Klok laat assistentes bibberen in bikini

Shownieuws

Wie voor Hans Klok wil werken, moet warmbloedig zijn. Zijn assistentes moesten donderdag in bikini de koude wind trotseren tijdens een show op de Dam.

Wie voor Hans Klok wil werken, moet warmbloedig zijn. De illusionist en zijn schaars geklede assistenten gaven donderdagavond een show in de openlucht op de Dam in Amsterdam. "Het was ontzettend koud en toch stonden er zoveel mensen, met dikke jassen aan", zei de blonde entertainer na afloop. "Wij hadden het ook heel koud, vooral mijn assistentes die daar in bikini's stonden, met thermo-ondergoed eronder."

Na enkele van zijn bekende trucs ontstak Klok honderden lichtjes aan de zijgevel van warenhuis De Bijenkorf. De illusionist vond het een eer om op de Dam zijn kunsten te vertonen. "Als jongetje reed ik als ik naar school ging altijd met de tram langs de Dam en nu treed ik daar op", zei hij trots.

Een optreden in de herfstwind is niet alleen koud, maar ook riskant voor de illusionist. "Windmachines heb je hier niet nodig, want er is hier zo veel wind. Dat is erg gevaarlijk, want ik doe veel met doeken en die waaien dan op. Dan kun je ineens achter zo'n doek kijken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen