Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sienna Miller nog niet klaar met ex

Shownieuws

Sienna Miller lijkt Balthazar Getty niet te kunnen vergeten. Kort nadat ze bevestigde dat haar relatie op de klippen was gelopen, is het stel samen in Londen.

Sienna Miller lijkt haar ex Balthazar Getty niet te kunnen vergeten. Twee weken nadat ze bevestigde dat haar relatie op de klippen was gelopen, was de Amerikaanse acteur en olie-erfgenaam op bezoek bij de actrice in Londen. De Britse krant Daily Mail plaatste vrijdag foto's van Getty en Miller in de Britse hoofdstad.

De 26-jarige Miller en de 33-jarige Getty genoten donderdagmiddag van een lunch in een Italiaans restaurant in Londen. Op de foto's is te zien hoe de lachende Sienna, gekleed in een crèmekleurige jas, zwarte legging en cowboylaarzen het restaurant verlaat met de gescheiden vader van vier. 's Avonds arriveerden de twee afzonderlijk van elkaar in de hippe Groucho Club in de wijk Soho. Miller keerde later op de avond alleen huiswaarts met een taxi, terwijl Getty voor eigen vervoer zorgde.

De blonde actrice had sinds juni een relatie met de toen nog getrouwde miljardair. In juli maakte hij officieel bekend dat hij weg was bij zijn vrouw. In de Britse en Amerikaanse media werd Miller zwartgemaakt en werd gesuggereerd dat ze het gezin van Getty had stukgemaakt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen