Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Phelps introduceert vriendin bij familie

Shownieuws

De relatie tussen Michael Phelps en Caroline Pal neemt serieuze vormen aan. "Ze is in Maryland om zijn familie voor het eerst te ontmoeten", vertelt een bron.

De relatie van zwemmer Michael Phelps en cocktailserveerster Caroline Pal neemt serieuze vormen aan. "Ze is in Maryland om zijn familie voor het eerst te ontmoeten", vertelt een bron aan het Amerikaanse tijdschrift People.

De liefde tussen de 23-jarige zwemkampioen en de drie jaar oudere Caroline bloeide twee maanden geleden op in Las Vegas, waar Caroline werkt in een luxe hotel. Phelps brengt veel tijd door in de Amerikaanse gokstad, omdat hij volgend jaar mee wil doen aan het wereldkampioenschap poker.

Sinds Phelps tijdens de Olympische Spelen een recordaantal van acht medailles in de wacht wist te slepen, heeft hij over aandacht van het vrouwelijk schoon niets te klagen. De zwemmer zou iets moois hebben gehad met de Australische zwemster Stephanie Rice en werd onder anderen gelinkt aan de Amerikaanse zwemster Amanda Beard en het Britse fotomodel Lily Donaldson.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen