Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon Ramsay grapt over vermeende affaire

Shownieuws

Gordon Ramsay blijft laconiek onder de geruchten over zijn vermeende affaire. Tijdens een kookdemonstratie grapte de tv-kok over zijn vermeende ontrouw.

Gordon Ramsay blijft laconiek onder de geruchten over zijn vermeende affaire met schrijfster Sarah Symonds. Tijdens een kookdemonstratie in Birmingham grapte de heethoofdige chef voor een tweeduizendkoppig publiek over zijn vermeende ontrouw, zo meldt de Britse krant Daily Mail.

"Het was een moeilijke week, maar het is leuk hier weer te zijn", sprak Ramsay, nadat hij het podium had beklommen. "We kregen deze week een nieuw bed bezorgd en daaruit hebben de paparazzi opgemaakt dat ik gedwongen in de kelder moet slapen. Matras, maîtresse, matras, maîtresse. Wat een onzin."

Daarna vertelde hij over een recente ontmoeting met collega-chef Delia Smith, die onlangs een nieuw kookboek 'How to cheat at cooking' uitbracht. "Ze gaf me een boek over hoe ik moet vreemdgaan, maar dat begreep ik toen nog niet", lachte Ramsay.

Zondag bracht de Britse tabloid News of the World het verhaal naar buiten dat Ramsay zijn vrouw Tana, met wie hij al twaalf jaar is getrouwd en met wie hij vier kinderen heeft, zou bedriegen. De televisiekok zou Symonds al in 2001 hebben ontmoet en altijd contact hebben gehouden. Vorige week zouden de twee nog een amoureuze ontmoeting hebben gehad in een chique Londens hotel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen