Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zangeres Do accepteert vetrol en putten

Shownieuws

Zangeres Do kan zich niet druk maken om haar figuur. "Natuurlijk heb ik ook putten, maar ik ga niet elke dag drie uur in de sportschool staan zweten."

Zangeres Do kan zich niet druk maken om de minder charmante aspecten van haar figuur. "Natuurlijk heb ik ook putten, maar ik ga niet elke dag drie uur in de sportschool staan zweten om eraf te komen", zegt ze in het nieuwe nummer van weekblad Flair. Ook de vetrol die zich openbaart als ze gaat zitten, neemt ze voor lief. "Die vetrol is toevallig heel mooi."

De 27-jarige blondine vindt zelfs dat ze eigenlijk haar mond moet houden over haar onzekerheden. "Een moeder van een vriendinnetje sprak me er laatst ook op aan. Ze zei: Oké Do, je bent niet broodmager, maar je bent wel slank. Mijn dochter is wat stevig, hoe moet zij zich dan niet voelen als jij al uitroept dat je te dik bent?"

Do mag zich gelukkig prijzen dat haar echtgenoot Marc haar graag wat voller ziet. "Op momenten dat ik denk dat ik op mijn lijn moet letten, zegt Marc gelukkig dat ik nog wel wat dikker mag worden", vertelt ze. "Het leven is ook veel te leuk, daar moet je van genieten."

Haar besluit om voor Playboy te poseren, nam ze dan ook niet om te pronken met haar lichaam, maar om te 'laten zien wie ik echt ben'. "Bij het zien van de foto's krijg je echt een band met mij. Je wordt verliefd op mij als persoontje en niet op mijn billen of borsten." De naaktreportage van Do wordt gepubliceerd in het kerstnummer van Playboy.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen