Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney maakt degelijke comeback op podium

Shownieuws

Britney Spears heeft voor het eerst een solo-optreden verzorgd sinds haar desastreuze performance op de VMA's van vorig jaar. Ze trad donderdag op in Duitsland.

Britney Spears heeft voor het eerst een solo-optreden verzorgd sinds haar desastreuze performance op de MTV Video Music Awards van vorig jaar. De opkrabbelende popprinses trad donderdag op tijdens de Bambi Awards in het Duitse Offenburg. Hoewel ze haar single 'Womanizer' playbackte en haar danspasjes hier en daar wat houterig waren, bewees Spears dat ze de touwtjes weer in handen heeft.

De 26-jarige zangeres, wier nieuwe album 'Circus' dinsdag verschijnt, droeg zwarte hotpants, een doorzichtig kanten topje en lange leren laarzen. Op haar hoofd had ze een hoge zwarte hoed. Haar outfit leek als twee druppels water op een pakje dat Madonna draagt tijdens haar 'Sticky & Sweet'-toer van dit jaar.

Spears was niet alleen naar Offenburg getogen om een dansje te doen. Uit handen van couturier Karl Lagerfeld kreeg ze een Bambi Award voor beste internationale popartiest. Volgens de Duitse krant Die Zeit sprak Spears tijdens de uitreiking van de prijs geen woord. Ze zou het gouden beeldje, in de vorm van een hertje, glimlachend in ontvangst hebben genomen, maar zou tegen Lagerfeld noch het publiek iets hebben gezegd.

De zangeres vertrok maandag naar Europa voor promotionele doeleinden. Na haar bezoek aan Duitsland zal ze optredens verzorgen in Frankrijk en Groot-Brittannië. Ze zal onder meer een bezoekje brengen aan de Britse tv-show X-Factor. Tijdens haar verblijf in Europa werd bekend dat Spears op 3 en 4 juni concerten geeft in Londen. Vooralsnog is Londen de enige Europese stad die ze aandoet op haar nieuwe wereldtournee.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen