Kies je favoriete radiostation

Dossiers

T.I. serveert Thanksgiving-diner aan armen

Shownieuws

T.I. heeft zijn handen uit de mouwen gestoken voor de voedselbank. De rapper deelde voor Thanksgiving warme maaltijden uit aan bijna 22 duizend minderbedeelden.

(Novum/AP) - T.I. heeft donderdag in Atlanta zijn handen uit de mouwen gestoken voor de voedselbank. De rapper deelde voor de Amerikaanse feestdag Thanksgiving warme maaltijden uit aan bijna 22 duizend minderbedeelden, die bij elkaar waren gekomen in het stadion van de honkbalclub Atlanta Braves.

De 28-jarige rapper is blij dat hij iets kan doen voor de armen in zijn geboortestad. "Ik ben blij dat ik iets kan doen om degenen die het echt nodig hebben te helpen." Woensdag haalde T.I. in een lokaal radioprogramma al bijna tachtigduizend euro op voor het goede doel.

Het is niet de eerste keer dat Clifford Harris, zoals T.I. eigenlijk heet, zich bezighoudt met liefdadigheidsacties. De rapper werkte onder meer als vrijwilliger nadat New Orleans drie jaar geleden werd verwoest door de orkaan Katrina. Ook werkte hij met jongeren in een jeugdgevangenis in Atlanta en stelde hij studiebeurzen beschikbaar aan kinderen uit eenoudergezinnen.

Ondanks zijn inzet voor diverse goede doelen is T.I. geen lieverdje. Hij werd vorig jaar gearresteerd wegens ongeoorloofd wapenbezit, waarvoor hij eerder al een jaar in de cel zat. Hij moet in maart opnieuw de cel in en is veroordeeld tot duizend uur dienstverlening.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen