Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Popstar Rebecca blij met creatie Jan Aarntzen

Shownieuws

Popstar Rebecca is in haar nopjes met de creaties die Jan Aarntzen speciaal voor ontwierp. "Ik ben ontroerd dat ik er zo mooi uit mag zien", zegt de zangeres.

Popstar Rebecca is in haar nopjes met de twee creaties die modeontwerper Jan Aarntzen speciaal voor haar maakte. "Ik ben ontroerd dat ik er zo mooi uit mag zien", vertelt de volslanke zangeres in De Telegraaf.

Vorige week trad Rebecca op in een creatie die later door Gerard Joling werd omschreven als een 'tweepersoonstent'. "De styliste haalde vorige keer twee jurken bij het confectiecentrum en naaide ze eenvoudigweg aan elkaar", zegt Aarntzen, die ook verantwoordelijk is voor de bühneoutfits van Karin Bloemen. "Ik heb met mijn handen voor mijn mond voor de televisie gezeten."

Rebecca gaat vrijdagavond gekleed in een zilverkleurige jurk, waarin zij een disconummer doet en zingt een duet met Jeroen van der Boom in een rode creatie. "Dit is geweldig voor mijn zelfvertrouwen", jubelt Rebecca. "Daar wil ik iedereen voor bedanken."

Rebecca behoort tot de zeven overgebleven kandidaten van de zangcompetitie van SBS 6. De uiteindelijke winnaars moeten een nieuwe popgroep vormen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen