Kies je favoriete radiostation

Dossiers

A-Rod bij concert Madonna in Miami

Shownieuws

De geruchten rond een liefdesrelatie tussen Madonna en Alex Rodriguez blijven aanhouden. Woensdag was de sporter aanwezig bij het concert van Madonna in Miami.

De geruchten over een liefdesrelatie tussen Madonna en Alex Rodriguez blijven aanhouden. Woensdagavond was de New York Yankees-speler aanwezig bij het concert van de Queen of Pop in Miami, zo blijkt uit foto's die de krant New York Daily News plaatste.

De 33-jarige A-Rod, zoals de honkballer ook wel wordt genoemd, zat op de eerste rij samen met de Britse zanger Rod Stewart en de manager van zijn vermeende vriendin. De 50-jarige superster zou tijdens de show regelmatig oogcontact hebben gehad met Rodriguez. Hij zou volgens bronnen van de krant in Miami zijn om Thanksgiving te vieren met zijn aanstaande ex-vrouw en hun twee dochtertjes.

Madonna en Guy Ritchie kondigden vorige maand hun scheiding aan na een huwelijk van 7,5 jaar. Eerder liep het huwelijk van de honkbalspeler al op de klippen. Boze tongen beweren dat Madonna de reden zou zijn van de breuk tussen de sporter en diens vrouw Cynthia. Madonna en Rodriguez ontkennen dat er sprake is van een liefdesrelatie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen