Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Oprah viert kerst met hand op knip

Shownieuws

Oprah Winfrey heeft haar hand op de knip gehouden tijdens de 'Favorite things'-show. Ze trakteerde haar publiek op goedkope cadeautips.

Oprah Winfrey heeft dit jaar voor het eerst haar hand stevig op de knip gehouden tijdens de jaarlijkse 'Favorite things'-show. De talkshowpresentatrice trakteerde haar publiek, dat woensdag bij de opnamen was, voornamelijk op cadeautips die vriendelijk zijn voor de portemonnee terwijl ze in voorgaande jaren het geld nog flink liet rollen. Ieder jaar laat Winfrey in een feestelijke show haar favoriete producten van het jaar zien. Vorig jaar trakteerde Oprah haar publiek nog op onder meer een koelkast, een videocamera én een keukenmachine. Dit jaar moesten de aanwezigen, die hun best hebben gedaan om een kaartje te bemachtigen, het doen met ideeën voor een 'schatkist' en een 'dankbaarheidsdoos'.

In de schatkist moeten volgens Oprah 'speciale momenten' en souvenirtjes bewaard worden, terwijl in de 'dankbaarheidsdoos' briefjes moeten worden gestopt met daarop de redenen waarom de gever blij is met degene die met de doos wordt verrast.

Kijkers van het programma kunnen via de site van Oprah wel een gratis cd met kerstnummers downloaden, inclusief cd-hoesje. Daarnaast heeft Oprah een lijst met haar favoriete cadeaus die minder dan honderd dollar kosten online gezet

Niet alleen Oprah deelde haar favoriete ideeën om de kerst voordelig door te komen. Ook kijkers deelden onderling tips en trucs, zoals een ruilbeurs waarop ouders kleding, oude sportkleding en dergelijke van hun kinderen kunnen ruilen met andere ouders en een idee voor een cadeaumand met producten uit de achtertuin.

De 'Favorite things'-show van Oprah Winfrey is donderdag in Amerika te zien. Wanneer en of de uitzending in Nederland te zien is is niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen