Kies je favoriete radiostation

Dossiers

90201-ster maakt korte metten met geruchten

Shownieuws

90210-ster Shenae Grimes heeft genoeg van alle geruchten die over haar de ronde doen. Zo wordt over haar gezegd dat ze een feestbeest is en aan anorexia lijdt.

Actrice Shenae Grimes, een van de hoofdrolspelers van 90210, heeft genoeg van alle geruchten die over haar de ronde doen. Zo wordt over de 19-jarige brunette gezegd dat ze een feestbeest is, lijdt aan anorexia en zich op de set van de tv-serie gedraagt als een diva. "Niemand heeft me daar iets over gevraagd", pareert ze in het Amerikaanse tijdschrift People.

De jonge ster ontkent de geruchten, maar ligt er niet wakker van. "Ik kan het niet helpen dat sommige mensen zoiets van me denken op basis van wat ze in de bladen lezen", stelt ze. Grimes moet nog wennen aan haar nieuwe bestaan. Net als haar personage Annie Wilson is ze een nieuwkomer in Hollywood. "Het was een gigantische cultuurschok", stelt ze.

Niet alleen Grimes, maar ook haar collega's AnnaLynne McCord en Jessica Stroup zijn er door verschillende Amerikaanse media van verdacht aan een eetstoornis te lijden. "Als je me in levenden lijve ziet, sta je met je mond vol tanden. Geen uitstekende botten te bekennen", zegt Grimes. De actrice is er helemaal niet blij mee dat mensen haar mager noemen. "Je zegt in feite dat ik er niet goed uitzie. Dit ben ik, dit is mijn lichaam en ik heb daar vrede mee."

90210, een nieuwe versie van de populaire serie Beverly Hills 90210, is in de Verenigde Staten sinds september te zien. In Nederland wordt de serie vanaf 2 januari uitgezonden op Net 5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen