Kies je favoriete radiostation

Dossiers

René Froger zingt met fan voor voedselbank

Shownieuws

Via Radio 538 kunnen getalenteerde luisteraars een duet met onder anderen René Froger winnen. Ze zingen dit dan tijdens een benefietshow voor de voedselbank.

Fans die altijd al een duet wilden zingen met René Froger maken nu een kans. Radio 538-dj Edwin Evers heeft een wedstrijd uitgeschreven waarbij de meeste getalenteerde luisteraars een duet met de volkszanger kunnen winnen. Er zijn ook duetten met Paul de Leeuw en Jeroen van der Boom te winnen. Dat heeft Radio 538 woensdag bekendgemaakt.

Geïnteresseerde fans kunnen via een speciaal telefoonnummer dertig seconden inzingen. De opbrengst van deze telefoontjes, waaruit de luisteraars van het programma Evers Staat Op uiteindelijk drie winnaars kiezen, komt geheel ten goede aan de voedselbank. De winnaars zingen het duet met hun idool op 11 december tijdens een televisieshow waarmee wordt geprobeerd zo veel mogelijk fondsen en donateurs te werven voor de voedselbank.

De door Linda de Mol gepresenteerde liveshow 'Echt geen cent te makken - de finale' volgt op de achtdelige realityshow 'De Frogers: effe geen cent te makken'. In dit programma werden René en Natasja Froger en hun zoons een maand lang gevolgd terwijl ze op bijstandsniveau moesten zien rond te komen. Met het programma wilde het gezin aandacht vragen voor het werk van de voedselbank.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen