Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Twijfel over geldigheid huwelijk Heidi en Spencer

Shownieuws

Het geheime huwelijk van The Hills-sterren Heidi Montag en Spencer Pratt is wellicht geen echt huwelijk. Het koppel vluchtte onlangs naar Mexico om te trouwen.

(Novum/AP) - Het geheime huwelijk van The Hills-sterren Heidi Montag en Spencer Pratt is wellicht geen echt huwelijk. Het op media-aandacht verzotte koppel vluchtte vorige week naar Mexico om daar in een kapelletje te trouwen. In Mexico wordt alleen een burgerlijk huwelijk door de wet erkend en daarvoor geldt over het algemeen een wachttijd die kan oplopen tot vijf dagen.

Ook was het vermeende huwelijk dinsdag nog niet geregistreerd in Los Angeles, waar Montag en Pratt wonen.

De ouders noch de manager van de tortelduifjes waren op de hoogte van de huwelijksvoltrekking. Wel was bij de ceremonie een fotograaf aanwezig van het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly, dat de exclusieve fotoreportage woensdag publiceerde.

De ceremonie is niet gefilmd voor de realityshow The Hills, waarin het koppel een belangrijke rol speelt. Muziekzender MTV, de producent van de populaire serie, had geen verdere informatie over de huwelijksceremonie, maar wenst het koppel het beste.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen