Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears laat het bij twee Europese concerten

Shownieuws

Britney Spears heeft dinsdag enkele data van haar nieuwe toer onthuld. De zangeres geeft op 3 en 4 juni concerten in het stadion O2 in Londen.

Britney Spears heeft dinsdag enkele data van haar nieuwe toer onthuld. De zangeres geeft op 3 en 4 juni concerten in het stadion O2 in Londen. Dat heeft concertorganisator AEG bevestigd aan BBC News. Volgens de promotor gaat het om de enige twee Europese concerten van haar aankomende wereldtoer.

Volgens een woordvoerder van AEG worden de concerten 'heel bijzonder'. Het thema van haar nieuwe plaat 'Circus', die op 2 december uitkomt, wordt doorgetrokken naar de toer. "We maken er een muzikaal circus van. Het publiek kan jongleurs, dansers, getatoeëerde dames en acrobaten verwachten."

De kaartverkoop voor de optredens in Londen gaat volgende week vrijdag van start. Fans die zich laten registreren via de website van Spears kunnen al 24 uur eerder kaarten reserveren.

Britney vloog maandag naar Europa ter promotie van haar nieuwe album. Dit weekeinde is ze te gast in het Britse televisieprogramma X Factor.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen