Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pete Wentz verschaft uitleg over namen zoontje

Shownieuws

Pete Wentz en Ashlee Simpson waren het er meteen over eens dat hun zoontje Bronx als tweede naam Mowgli zou krijgen. "We vinden 'The Jungle Book' geweldig"

Pete Wentz en Ashlee Simpson waren het er meteen over eens dat hun zoontje Bronx als tweede naam Mowgli zou krijgen. Dat vertelt de Fall Out Boy-bassist aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ashlee en ik vinden 'The Jungle Book' allebei geweldig", zegt hij over de Disneyfilm waarin het hoofdpersonage Mowgli heet. "We vinden het een stoere naam."

Wentz en Simpson zijn grote Disneyfans. Hun huwelijksfeest in mei vorig jaar stond in het teken van de Disneyverfilming 'Alice in Wonderland'. De babyshower voor de geboorte van hun eerste kind had een Winnie The Pooh-thema.

Over de eerste naam van zijn vorige week geboren zoontje wilde de 29-jarige Wentz niet zo veel kwijt. "We hebben met verschillende namen gespeeld en toen kwamen opeens op het idee voor Bronx", vertelt hij. "Het verhaal daarachter laat ik graag in het midden. Mensen kunnen zich heel erg over de naam opwinden, maar niemand kent het ware verhaal."

Sinds de geboorte van de baby wordt in de media flink gespeculeerd over de herkomst van zijn eerste naam. Een van de lezingen is dat het jongetje is verwerkt in het New Yorkse stadsdeel The Bronx.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen