Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tienerster 'Twilight' rookt drugspijpje

Shownieuws

Kristen Stewart is gespot met een pijpje in haar mond dat wordt gebruikt voor het roken van marihuana of hasj. Stewart speelt een rol in de film 'Twilight'.

Kristen Stewart, die een hoofdrol speelt in de vampierfilm 'Twilight', is gespot met een pijpje in haar mond dat wordt gebruikt voor het roken van marihuana of hasj. Op foto's van showbizzwebsite TMZ is duidelijk te zien hoe de 18-jarige actrice het pijpje aan haar mond zet, met een aansteker de inhoud laat branden en inhaleert.

De nieuwkomer lijkt de regels van het sterrenbestaan nog niet te hebben begrepen. Ze genoot van haar geestverruimende versnapering terwijl ze op klaarlichte dag op een trapje voor een woning zat. Paparazzi wisten de rokende tienerster, die het pijpje deelde met een vriend, op de gevoelige plaat vast te leggen.

'Twilight' draait om de onmogelijke liefde tussen een vampier en een sterfelijk meisje en maakte vorig weekeinde een verpletterende entree in de Amerikaanse box office. De film wist in enkele dagen meer dan 56 miljoen euro op te halen. 'Twilight' gaat in Nederland op 4 december in première.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen