Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kas van Iersel terug bij RTL Nederland

Shownieuws

Kas van Iersel en RTL gaan weer samenwerken. Van Iersel werd eind augustus op staande voet ontslagen nadat hij niet was komen opdagen bij RTL Boulevard.

Kas van Iersel en RTL gaan weer samenwerken. Dat is de voormalige voice-over van RTL Boulevard overeengekomen met de omroep. Van Iersel werd eind augustus op staande voet ontslagen nadat hij op de eerste draaidag van het nieuwe seizoen van RTL Boulevard niet was komen opdagen.

Van Iersel keert niet terug bij RTL Boulevard, zoals hij graag wilde. Hij wordt 'breed ingezet voor andere belangrijke RTL 4-programma's'. Sinds het vertrek van Van Iersel bij RTL Boulevard worden de filmpjes ingesproken door Jeroen Kijk in de Vegte.

Eerder deze maand won de 52-jarige presentator een kort geding dat hij had aangespannen tegen RTL Nederland. De rechter bepaalde dat Van Iersel onterecht op straat was gezet, nadat hij geweigerd had aan de slag te gaan totdat zijn contract vernieuwd was. Hij moest binnen zeven dagen opnieuw in dienst worden genomen.

Van Iersel was sinds 2001 de stem van het dagelijkse entertainmentprogramma RTL Boulevard. Hoewel Van Iersel hier meer te horen zal zijn, kijken zowel RTL als de presentator uit naar een hernieuwde en plezierige samenwerking, zo laten zij dinsdag gezamenlijk weten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen