Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gefrustreerde Debra Messing is babykilo's kwijt

Shownieuws

Pas vier jaar na haar bevalling heeft Debra Messing haar figuur terug. De extra kilo's vielen de Amerikaanse actrice zwaar, zegt ze in het tijdschrift Shape.

Actrice Debra Messing kan vier jaar na haar bevalling zeggen dat ze haar zwangerschapskilo's kwijt is. Anders dan vele andere Hollywoodmoeders had ze haar figuur niet binnen enkele weken terug. "Er werd veel over me in de roddelbladen geschreven", vertelt ze in de nieuwe editie van het Amerikaanse tijdschrift Shape, zo meldt het blad People, dat het nummer al mocht inzien.

Juist de vergelijking met die graatmagere sterren maakte de 40-jarige actrice, bekend van de komedieserie Will & Grace, onzeker. "Op de ene bladzijde stonden allemaal actrices die in zes weken of minder weer dun waren en op de andere bladzijde stond ik", legt ze uit. "Daar werd ik zo depressief en gefrustreerd van."

Sporten met een personal trainer was voor Messing te zwaar. "Ik was afgepeigerd! Ik kon niet drie uur per dag sporten en mijn werk doen als actrice en moeder. Dus daar ben ik mee gestopt. Ik sprak minder vaak af met mijn trainer en ben gezonder gaan eten."

Met behulp van een dieet is de rossige actrice inmiddels ruim negentien kilo afgevallen. "Uiteindelijk ben ik trots op de wijze waarop ik die kilo's ben kwijtgeraakt, omdat ik denk dat ik het op een gezonde manier heb gedaan", stelt ze. "Ik heb de touwtjes weer in handen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen