Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tom Cruise blij met paparazzifoto's

Shownieuws

Tom Cruise is blij met de de paparazzi. "Ik moet zeggen dat de paparazzifoto's van mijn dochter geweldig zijn", vertelt hij in de Australische Grazia.

Anders dan de meeste Hollywoodsterren is Tom Cruise blij met de voortdurende aanwezigheid van de paparazzi in het leventje van zijn dochter. "Ik moet zeggen dat de paparazzifoto's van mijn dochter geweldig zijn", vertelt hij in de Australische editie van het blad Grazia. "De media zijn erg goed voor ons geweest en geven ons de ruimte, dus ik ga me niet kritisch over ze uitlaten."

Cruise is trots op zijn 2-jarige dochter Suri, die hij kreeg met zijn vrouw Katie Holmes. "Ze is een vrolijk en grappig meisje", vindt de 46-jarige acteur. "Suri heeft een eigen willetje, net als haar moeder. Als ik haar een broek aantrek heeft ze enkele ogenblikken later alweer een jurk aan."

Het koppel werkt nog niet aan gezinsuitbreiding. "We willen later zeker meer kinderen", zegt Cruise, die naast Suri nog een geadopteerde zoon en dochter heeft met zijn ex-vrouw Nicole Kidman. "Toen Suri was geboren hebben we alles een paar maanden stilgezet om bij haar en Connor en Bella en de rest van de familie te zijn en te genieten van die kostbare tijd samen. Nu ben ik druk met het maken van films en Kate geniet van haar tijd op Broadway."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen