Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ouders ongelukkig met huwelijk Heidi Montag

Shownieuws

De ouders van Heidi Montag zijn niet blij met haar huwelijk. "Mijn moeder schopte zo'n scène, dat ik alleen maar nóg liever zonder dat gedoe wilde trouwen."

De ouders van Heidi Montag staan niet te juichen nu hun dochter in het geniep is getrouwd met Spencer Pratt. De blondine, bekend van realitysoap The Hills, belde haar moeder en stiefvader vlak voor de ceremonie om te vertellen dat er iets groots zou gebeuren. "Ze schopte zo'n scène, dat ik alleen maar nóg liever zonder al dat gedoe wilde trouwen", zegt ze in het Amerikaanse tijdschrift Us Magazine.

Ook de vader van Montag is niet blij dat hij ontbrak toen zijn dochter haar jawoord gaf aan Pratt, met wie ze sinds twee jaar een knipperlichtrelatie heeft. "Dan moeten we het hier nog maar eens dunnetjes over doen", meldt hij in het Amerikaanse tijdschrift People.

De 22-jarige Montag en de drie jaar oudere Pratt beloofden elkaar eeuwige trouw in Cabo San Lucas in Mexico. "Ik voel me vereerd dat ik jou mijn vrouw mag noemen", sprak Pratt aan het altaar. "Jij bent de meest fantastische, liefhebbende en zorgzame vrouw op deze planeet. Ik zal voor eeuwig van je houden." Montag was zeer emotioneel tijdens de ceremonie. "Ik kon niet stoppen met huilen vlak nadat we onze huwelijksgeloften hadden uitgesproken", bekent de kersverse bruid.

Montag speelt een belangrijke rol in de populaire serie van muziekzender MTV. Door haar opbloeiende relatie met Pratt raakte ze in het tweede seizoen gebrouilleerd met haar hartsvriendin Lauren Conrad, de rijke Amerikaanse socialite om wie de serie draait.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen