Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney vliegt naar Europa voor promotie

Shownieuws

Britney Spears is maandag op het vliegtuig gestapt naar Europa om haar nieuwe album 'Circus' te promoten. Ze verschijnt onder meer in het Britse X Factor.

Britney Spears is maandag op het vliegtuig gestapt naar het Duitse Frankfurt om haar nieuwe album 'Circus' te promoten. De opkrabbelende popprinses maakt haar opwachting in enkele televisieprogramma's in Duitsland, Groot-Brittannië en Frankrijk. Ze gaat onder meer op bezoek bij het Britse X Factor, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Op foto's die zijn gemaakt op het vliegveld in Los Angeles is een glimlachende Britney te zien, die aan de hand wordt genomen door haar vader Jamie. De 26-jarige zangeres staat sinds februari onder curatele van haar vader, die haar zakelijke en persoonlijke belangen behartigt. Britney droeg op het vliegveld een roze topje en een zwarte joggingbroek en had een donkerbruin hoedje op haar hoofd en een grote zonnebril op haar neus.

De zangeres is druk bezig met de voorbereidingen voor haar albumrelease die plaatsvindt op 2 december, de dag van haar 27e verjaardag. Naar verwachting gaat Britney in de lente van volgend jaar op wereldtoer.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen