Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Man Amy Winehouse verliest hoger beroep

Shownieuws

Het hoger beroep dat de man van Amy Winehouse had aangetekend, is afgewezen. Blake Fielder-Civil werd in juli veroordeeld tot een celstraf van 27 maanden.

(Novum/AP) - Twee rechters in Londen hebben het hoger beroep afgewezen dat de echtgenoot van Amy Winehouse had aangetekend tegen zijn veroordeling voor onder meer mishandeling. Blake Fielder-Civil werd in juli veroordeeld tot een celstraf van 27 maanden voor het in elkaar slaan van een pubmanager. Hij had deze vervolgens zwijggeld aangeboden.

De 26-jarige Fielder-Civil werd begin deze maand vrijgelaten op voorwaarde dat hij zich laat opnemen in een afkickkliniek. De rechters maakten maandag korte metten met zijn hoger beroep en spoorden hem opnieuw aan te vechten tegen zijn drugsverslaving.

Alleen als 'die pogingen succesvol zijn, heeft hij een toekomst die de moeite waard is', stelde een van de rechters. Fielder-Civil was 'teleurgesteld, maar niet echt verbaasd' na het horen van de uitspraak.

Hij trouwde in mei vorig jaar in Miami met Winehouse en werd zes maanden later gearresteerd. Hoe hun relatie er momenteel voor staat, is onduidelijk. Toen Fielder-Civil uit de cel kwam, was zijn eega in geen velden of wegen te bekennen. Geruchten doen de ronde dat het huwelijk voorbij is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen