Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears nog altijd niet gelukkig

Shownieuws

Britney is nog niet gelukkig. "Ik denk dat ze blijft doorgaan omdat ze weet dat er een begin, midden en einde is aan deze situatie", vertelt haar manager.

Britney Spears is uit een diep dal geklommen, maar is nog altijd niet gelukkig. "Ik denk dat ze blijft doorgaan omdat ze weet dat er een begin, midden en einde is aan deze situatie", vertelt haar manager Larry Rudolph in de Los Angeles Times. "Ze realiseert zich dat er betere tijden aankomen. Iedere dag gaat het iets beter."

De 26-jarige zangeres maakte roerige tijden door na haar scheiding van Kevin Federline, met wie ze zoontjes Sena Preston (3) en Jayden James (2) kreeg. De popster belandde meermaals op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis, schoor haar hoofd kaal en raakte de voogdij over haar kinderen kwijt.

Rudolph was in die periode niet in het leven van Spears. "We stopten de samenwerking op haar initiatief toen ze trouwde met Kevin", vertelt hij. "Ze wilde op dat moment geen carrière. Ze wilde kinderen krijgen en aan een nieuwe fase in haar leven beginnen."

De manager wijt de problemen van zijn cliënt aan het feit dat ze langere tijd weinig aan het werk was. "Ze had gewoon te weinig om handen", denkt hij. "Ze houdt van haar werk. In zekere zin maakt haar carrière haar tot wie zij is."

Inmiddels is de relatie tussen Spears en Rudolph hersteld. Net als Jamie, de vader van de zangeres, heeft hij alles op alles gezet om het leven van Britney weer op de rails te krijgen. "Ik ken dit meisje al haar halve leven, sinds haar 13e", legt hij uit. "We hebben een heel intieme vriendschap. Het is een vriendschappelijke relatie, een zakelijke relatie en er zitten vaderlijke aspecten aan. Ik begrijp haar beter dan wie dan ook buiten haar familie."

Eind deze maand biedt Britney Spears een kijkje in haar leven in 'Britney: for the record'. De documentaire is op 3 december te zien op RTL 4.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen