Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rosie O'Donnell scout tiener in restaurant

Shownieuws

Rosie O'Donnell heeft de hoofdrolspeler van de tv-film 'America' gescout in een restaurant. Ze wist meteen dat Philip Johnson thuishoort op het witte doek.

(Novum/AP) - Rosie O'Donnell heeft de hoofdrolspeler in haar nieuwe televisiefilm 'America' gescout in een restaurant in Detroit. De actrice zag de nu 17-jarige Philip Johnson zitten en wist meteen dat zijn gezicht thuishoort op het witte doek. Een dag nadat O'Donnell hem had benaderd, deed hij een screentest en werd hij voor de rol gevraagd.

Johnson geloofde aanvankelijk zijn ogen niet toen hij de 46-jarige actrice zag. "Ik dacht dat het iemand was die op haar lijkt", stelt het jonge talent in de krant Detroit Free Press. Dat hij in februari op televisie te zien zal zijn, beseft hij nog altijd niet. "Dat realiseer ik me pas als het wordt uitgezonden, dan komt het pas aan."

De middelbare scholier speelt in de film de jongen America, die zijn hele leven is opgevoed door pleegouders. Met behulp van een psychiater, gespeeld door O'Donnell, probeert hij zijn roerige jeugd te verwerken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen