Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chris Brown droomt van duet met Madonna

Shownieuws

Chris Brown wil dolgraag een duet zingen met Madonna. De r&b-ster hoopt dat de popdiva een nummer met hem wil opnemen voor zijn nieuwe album 'Graffiti'.

Chris Brown wil dolgraag een duet zingen met Madonna. De r&b-ster hoopt dat de popdiva een nummer met hem wil opnemen voor zijn nieuwe album 'Graffiti', dat volgend jaar moet verschijnen. Dat vertelde hij zondag bij de American Music Awards, waar hij werd uitgeroepen tot artiest van het jaar, beste mannelijke popartiest en beste mannelijke r&b-artiest.

Brown zong eerder al duetten met onder anderen Jordin Sparks en met Rihanna, met wie hij naar verluidt een liefdesrelatie heeft.

De 19-jarige zanger denkt dat zijn nieuwste album een grotere uitdaging voor hem zal zijn dan zijn eerdere albums. "Dit album wordt het opstapje van Chris Brown naar superster", vertelde de zanger, die drie jaar geleden doorbrak met de single 'Run it'. Hij scoorde daarna hits als 'With you', 'Forever' en 'No air'.

Chris Brown komt begin volgend jaar naar Nederland voor een concert. De jonge artiest staat op 16 januari in de Amsterdamse Heineken Music Hall.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen