Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rebecca Loos in jury erotische missverkiezing

Shownieuws

Rebecca Loos neemt plaats in de jury van de Pabo Babe 2008 Verkiezing. Ze vervangt Lieke van Lexmond, die zich vorige week terugtrok.

Rebecca Loos is volgende maand een van de juryleden van de Pabo Babe 2008 Verkiezing. Ze vervangt Lieke van Lexmond, die zich vorige week terugtrok als jurylid in de pikante missverkiezing. Dat heeft het erotische postorderbedrijf maandag bekendgemaakt.

Naast Loos, die bekend werd door haar vermeende affaire met topvoetballer David Beckham en drie jaar geleden de cover van blootblad Playboy sierde, bestaat de jury uit trendwatcher Günter Lammer en fotograaf René de Haan. Voormalig Brutale Meid Jennifer de Jong praat de verkiezing aan elkaar.

De eerste editie van de verkiezing wordt gehouden tijdens het 'pikante feestje' Fairytalicious op 13 december in Outland in Rotterdam. Dinsdag organiseert Pabo een promotietournee van Utrecht via Hilversum en Amsterdam naar Rotterdam, waarbij 65 geselecteerde kanshebsters op de titel de gelegenheid krijgen om bij het publiek stemmen te werven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen