Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gwen Stefani op tournee met No Doubt

Shownieuws

Gwen Stefani gaat volgend jaar op tournee met No Doubt. Dat hebben de bandleden bekendgemaakt op hun website. Details over de tournee zijn nog onbekend.

Gwen Stefani gaat volgend jaar op tournee met No Doubt. De 39-jarige Amerikaanse zangeres heeft zin in de toer met de band, waarmee ze hits als 'Just a girl', 'Don't speak' en 'It's my life' scoorde. "We pakken de baby's in en huren een paar nanny's", schrijft ze op de website van de band. "We gaan zo veel plezier hebben! Het zal inspirerend zijn om al die nummers weer eens te spelen."

No Doubt, bestaande uit Tom Dumont, Tony Kanal en Adrian Young, werkt ook aan een nieuw album. Dat moet volgend jaar verschijnen. Het laatste album van de Californische band, 'Rock steady', dateert uit 2001.

Vier jaar geleden nam Stefani tijdelijk afscheid van No Doubt om zich op een solocarrière te richten. Haar album 'Love Angel Music Baby' ging meer dan zeven miljoen keer over de toonbank. Ook opvolger 'The sweet escape' uit 2006 was een groot succes. Tijdens haar pauze van No Doubt kreeg Stefani met haar man Gavin Rossdale twee zoons, Kingston (2) en Zuma (drie maanden).

Details over de tournee van No Doubt zijn nog niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen