Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicollette Sheridan valt voor charmes David Spade

Shownieuws

Nicollette Sheridan heeft haar oog laten vallen op David Spade. De 45-jarige actrice kon niet van de acteur afblijven op haar verjaardagsfeestje in Los Angeles.

Nicollette Sheridan heeft haar oog laten vallen op David Spade. De 45-jarige actrice, bekend van haar rol als Edie in Desperate Housewives, kon niet van de acteur afblijven op haar verjaardagsfeestje in een restaurant in Los Angeles.

De blondine, die drie maanden geleden haar verloving met zanger Michael Bolton verbrak, arriveerde zonder Spade op het feestje. Al snel zochten de twee elkaars gezelschap op. "Ze knuffelden en kusten elkaar", vertelt een getuige aan het Amerikaanse tijdschrift People. "David knipoogde naar haar en stond naast haar toen ze de kaarsjes op de verjaardagstaart uitblies."

David Spade staat in Hollywood bekend als een notoire vrouwenversierder. De 45-jarige acteur, bekend van zijn rol in de komedieserie Just Shoot Me, had eerder relaties met actrices als Lara Flynn Boyle, Heather Locklear en Jennifer Aniston. Eerder dit jaar bleek uit een DNA-test dat hij de vader is van het dochtertje van het 22-jarige Playboy-model Jillian Grace.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen