Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bokswedstrijd Michael Lohan van de baan

Shownieuws

Michael Lohan mag niet boksen voor het goede doel. De commissie die toeziet op de voorwaarden van zijn voorwaardelijke vrijlating staat het niet toe.

(Novum/AP) - De vader van Lindsay Lohan mag niet boksen voor het goede doel. Michael Lohan zou maandag in een hotel op Long Island op de vuist gaan met de eigenaar van een IT-bedrijf, maar de commissie die toeziet op de voorwaarden van zijn voorwaardelijke vrijlating gooide roet in het eten.

Volgens een woordvoerder zetten de leden van de commissie vraagtekens bij de deelname van Lohan aan een bokswedstrijd omdat hij twintig maanden in de cel heeft gezeten wegens een aantal incidenten, waaronder mishandeling en rijden onder invloed.

Lohan heeft begrip voor het besluit van de commissie, maar is 'zeer teleurgesteld'. In februari loopt zijn proeftijd af en dan kan hij alsnog meedoen aan de bokswedstrijd, waarmee hij geld hoopt op te halen voor een organisatie die financiële steun geeft aan hulpbehoevende families uit de regio Long Island.

Bob Venero, de eigenaar van het IT-bedrijf, telde 22 duizend euro neer om Michael Lohan op een aantal rake klappen te trakteren. Eerder hoopte Lohan, die overhoop ligt met zijn beroemde dochter en haar vriendin Samantha Ronson, op een bokswedstrijd met een bekende tv-persoonlijkheid. Zo benaderde hij onder anderen Kevin Federline en Perez Hilton, maar beide mannen bedankten vriendelijk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen