Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Leeftijdsverschil nekte verloving Boris Becker

Shownieuws

Dat zijn relatie met zijn 25-jarige verloofde op de klippen liep, wijt Boris Becker aan het leeftijdsverschil. Via een sms werd hij onlangs gedumpt.

Dat zijn relatie met zijn 25-jarige verloofde onlangs op de klippen liep, wijt tenniskampioen Boris Becker aan het grote leeftijdsverschil. "Ik heb vrienden met levenservaring, met wie ik 's avonds samenkom om niet over het eerstvolgende feestje te praten, maar over politiek, sport en cultuur", vertelt de 41-jarige Becker in de Duitse krant Bild. "Met die vrienden wist Sandy zich geen raad."

Via een sms'je kreeg de voormalige tennisprof drie weken geleden te horen dat het over was. "Ik was totaal verrast", zegt hij. In augustus nog werd zijn verloving met Sandy Meyer-Wölden, de dochter van zijn voormalige manager, wereldkundig gemaakt. "Ik was de gelukkigste man ter wereld. Mijn liefde voor Sandy kwam als een donderslag bij heldere hemel. Ik ben nog nooit zo plotseling en hevig verliefd geworden."

Naast het leeftijdsverschil van zestien jaar zou ook de dagelijkse realiteit van de relatie Sandy zwaar zijn gevallen. Na een zomer vol verliefdheid en feestjes zou de jonge blondine niet hebben kunnen accepteren dat Becker een drukke zakenman is, met bovendien een ex-vrouw en een kind om rekening mee te houden. "Mijn agenda is overvol, dus ik kan 's avonds niet lang uitgaan", legt hij uit. "Sandy kon daar niet aan wennen."

Hoewel ook zijn zoveelste vriendin niet de ware bleek te zijn, heeft Becker zijn geloof in de liefde niet opgegeven. "Ik zal een vrouw vinden met wie ik mijn leven zal delen. Met wie ik een gezin en kinderen zal hebben en die hetzelfde doel nastreeft als ik", stelt hij. "Daar ben ik van overtuigd. Sandy was het niet."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen