Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Biseksuele tweeling vervangt Tila Tequila

Shownieuws

De biseksuele tweeling Rikki en Vikki vervangt Tila Tequila in A Shot at Love. In de datingshow van MTV gaan de dames op zoek naar ware liefde.

Na twee seizoenen lang de liefde van haar leven te hebben gezocht in de realityserie A Shot at Love, draagt het biseksuele model Tila Tequila de fakkel over aan een eeneiige tweeling. Rikki en Vikki zijn twee blonde modellen die eveneens zowel op mannen als vrouwen vallen. Vanaf 9 december zijn hun amoureuze escapades in de Verenigde Staten te volgen op muziekzender MTV. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

De Ikki Twins, zoals Rikki en Vikki in de Verenigde Staten al worden genoemd, zullen samen met twaalf heteroseksuele mannen en twaalf lesbische vrouwen hun intrek nemen in een villa van MTV. De 24 kandidaten van de datingshow, die is omgedoopt tot 'A double shot at love', moeten middels opdrachten hun best doen de harten te winnen van de tweeling.

Wellicht hebben Rikki en Vikki meer geluk in de liefde dan hun voorgangster. Tequila had na twee seizoenen van A Shot at Love nog altijd de ware niet gevonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen