Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Optreden Nikki geveild voor 3200 euro

Shownieuws

Op een veiling voor het goede doel is 3200 euro geboden voor een privéoptreden van ex-Idol Nikki Kerkhof. Nathalie Makoma bracht 2400 euro in het laatje.

Op een internetveiling voor het goede doel is 3200 euro geboden voor een privéoptreden van ex-Idol Nikki Kerkhof. Ook haar voormalige rivale Nathalie Makoma bracht een flinke duit in het laatje voor de Jack Rabbit Foundation, een stichting die zich onder meer inzet voor kinderen in ziekenhuizen. Een optreden van de donkere zangeres ging voor 2400 euro onder de digitale hamer.

Volksartiest Dries Roelvink wist vijftienhonderd euro binnen te halen. Zangeres Do deed het heel wat minder goed. Een bezoekje met Do aan de set van de Belgische X Factor, waarbij de zangeres jurylid is, leverde niet meer op dan 450 euro. Rappers Ali B en Yes-R moesten het doen met respectievelijk tweehonderd en 110 euro.

De veiling voor de Jack Rabbit Foundation werd georganiseerd door veilingkranten.nl, een veilingwebsite van een aantal regionale kranten, waaronder het Brabants Dagblad en BN/De Stem.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen