Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Weer schadevergoeding voor Sienna Miller

Shownieuws

Big Pictures moet bijna 63 duizend euro schadevergoeding betalen aan Sienna Miller. De actrice klaagde het agentschap aan wegens het schenden van haar privacy.

(Novum/AP) - Fotoagentschap Big Pictures moet bijna 63 duizend euro schadevergoeding betalen aan Sienna Miller. Dat heeft een Britse rechter vrijdag bepaald. De 26-jarige actrice had het bedrijf aangeklaagd wegens het schenden van haar privacy.

Naast het betalen van de schadevergoeding heeft Big Pictures volgens BBC News een verklaring moeten ondertekenen waarin het bedrijf belooft de actrice niet langer te achtervolgen en niet meer te posten bij haar huis of dat van haar familie. Ook mogen de fotografen van het agentschap Miller niet langer vastleggen op plekken waar ze privacy mag verwachten, zoals restaurants en clubs.

Het is niet de eerste keer dat Miller met succes stappen onderneemt tegen de roddelpers. Twee weken geleden trof ze een schikking met de Britse kranten The Sun en News of the World. Ze kreeg een schadevergoeding van bijna 43 duizend euro omdat de tabloids afgelopen zomer een serie foto's en verhalen plaatste over haar inmiddels stukgelopen relatie met Balthazar Getty.

Eind september ontving de actrice negentienduizend euro schadevergoeding van de Daily Star, die een paparazzofoto van haar plaatste. Eind vorig jaar moesten The Sun en News of the World haar bijna vijftigduizend euro betalen vanwege het publiceren van naaktfoto's die waren gemaakt op de set van haar film 'Hippie hippie shake'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen