Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole Kidman ontkent 'babybuikje'

Shownieuws

Nicole Kidman is niet opnieuw zwanger. "Ik heb gewoon een klein buikje", stelt de actrice. "Ik heb net vier maanden geleden een baby gehad, laat me met rust."

De welving in de strakke jurk die Nicole Kidman dinsdag droeg tijdens de Australische première van haar film 'Australia' was niet het resultaat van een nieuwe zwangerschap. "Ik heb gewoon een klein buikje", zei de actrice vrijdagochtend in een telefonisch interview met een Australische radiozender. "Ik heb net vier maanden geleden een baby gehad, laat me met rust."

De immer slanke actrice wijt haar ietwat wijdere taille aan haar genen. "Volgens mij heb ik altijd een klein buikje gehad, dat zit bij ons in de familie", stelde ze. "Mijn zus heeft er een, mijn moeder heeft er een en mijn grootmoeder had er een. We noemen het liefkozend het kleine buikje."

Van dochter Sunday Rose, die op 7 juli ter wereld kwam, kan de 41-jarige filmster geen genoeg krijgen. "Op dit moment ben ik helemaal toegewijd en verliefd", vertelde Kidman. "Ze zong vanochtend de sterren van de hemel. Ze heeft net haar stem ontdekt en gaat van hoog naar laag. Andere mensen zouden het waarschijnlijk omschrijven als schreeuwen."

Kidman, die met haar ex-man Tom Cruise twee geadopteerde kinderen heeft, liet tijdens het interview doorschemeren verdere gezinsuitbreiding met haar echtgenoot Keith Urban niet uit te sluiten. "Ik ben op een punt in mijn leven dat ik geen alles verterende ambitie meer heb. Als ik ervoor kies meer kinderen te hebben, zie ik het zo voor me dat ik me helemaal stort op het opvoeden van mijn kinderen. Hoezeer ik ook houd van films maken, mijn leven draait niet om het maken van films."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen