Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daphne Bunskoek presenteert Top 2000

Shownieuws

Daphne Bunskoek ondersteunt Matthijs van Nieuwkerk bij de presentatie van de Top 2000. Ze presenteert op oudejaarsavond een terugblik op het muzikale jaar.

Daphne Bunskoek ondersteunt volgende maand Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis bij de televisie-uitzendingen rond de Top 2000. Samen met Blokhuis presenteert het voormalige gezicht van RTL Boulevard op oudejaarsavond een terugblik op het muzikale jaar, waarvoor ze Nederlandse artiesten aan de tand voelt. Dat heeft de NPS vrijdag bekendgemaakt.

Het is voor Bunskoek de eerste presentatieklus sinds ze in mei opstapte bij RTL Boulevard. De presentatrice, die zaterdag 35 jaar wordt, nam een sabbatical en ging vervolgens aan de slag bij het nieuwe productiebedrijf van Paul de Leeuw, En Vele Anderen TV.

Op 6 december wordt de Top 2000 afgetrapt met een televisieuitzending als voorproefje op de jaarlijkse lijst, die vanaf Tweede Kerstdag tot en met oudejaarsavond wordt uitgezonden op Radio 2. Verder presenteert Van Nieuwkerk vanaf Tweede Kerstdag met behulp van sidekick Blokhuis de Top 2000 a Gogo.

De Top 2000 wordt dit jaar voor de tiende keer uitgezonden. De ranglijst wordt deze keer niet bepaald door luisteraars, maar samengesteld uit een gemiddelde van de negen vorige lijsten. Acht maal stond het nummer 'Bohemian rhapsody' van Queen op één.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen