Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dolly Dots zeggen optreden Top 2000 In Concert af

Shownieuws

De Dolly Dots treden op 11 december niet op tijdens Top 2000 In Concert. Ze hebben hun deelname afgezegd omdat bij Ria Brieffies longkanker is geconstateerd.

De Dolly Dots treden op 11 december niet op tijdens Top 2000 In Concert in Amsterdam. De zangeressen hebben hun deelname aan het evenement in de Heineken Music Hall afgezegd wegens de ziekte van bandlid Ria Brieffies. Dat heeft het management van de groep vrijdag bevestigd.

Vorige week werd longkanker geconstateerd bij de 51-jarige Brieffies. Woensdag mocht ze het ziekenhuis verlaten. Vrijdag is ze echter alweer opgenomen, nu in het VU Ziekenhuis in Amsterdam, waar ze volgens haar artsen beter behandeld kan worden. Ze start binnenkort met een chemokuur.

Top 2000 In Concert wordt jaarlijks georganiseerd door de NPS en Radio 2 en is gelinkt aan de gelijknamige ranglijst. Dit jaar treden onder anderen Gabriella Cilmi, Ilse DeLange, Trijntje Oosterhuis en De Dijk op. De artiesten vertolken niet alleen het nummer waarmee ze zelf in de door het publiek gekozen hitlijst staan, ze zingen ook hun favoriete nummer uit de lijst.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen