Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon keldert in hitlijsten

Shownieuws

Het nieuwe album van Gordon is twee weken na de release naar de 76e plek van de Mega Album Top 100 gezakt. Zijn single is niet meer te vinden in de singlelijst.

Het nieuwe album van Gordon is twee weken na de release al naar de 76e plek van de Mega Album Top 100 gedaald. 'A song for you' kwam vorige week binnen op nummer 32 en dreigt volgende week uit de hitlijst te verdwijnen.

De eerste single van de coverplaat, 'Sugar baby love', is inmiddels zelfs al uit de singlelijst verdwenen. Het lied, dat begin vorige maand binnenkwam, reikte in de Single Top 100 niet hoger dan nummer dertien.

Katy Perry, die onlangs een wereldhit scoorde met 'I kissed a girl' komt binnen op acht met haar nieuwe single 'Hot 'n cold'. Yes-R en Chantal Janzen debuteren op nummer elf met hun duet 'Vecht mee'. Op dertien komt de uit de tv-competitie Rock Nation voortgekomen band Stereo binnen met 'Unexpected'. Guns 'n Roses komt binnen op vijftien met de comebacksingle 'Chinese democracy'.

Marco Borsato staat in de singlelijst voor de tweede opeenvolgende week op nummer één met 'Dochters', de derde single van zijn album 'Wit licht'. Beyoncé Knowles volgt met 'If I were a boy'.

In de albumlijst komt Céline Dion binnen op nummer één met haar verzamelalbum 'My love: essential collection'. De Britse zangeres Dido komt binnen op acht met 'Safe trip home'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen