Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Will.i.am en Bon Jovi op Live Earth

Shownieuws

Will.i.am en Bon Jovi treden dit jaar op tijdens het Live Earth-concert in India. Het muzikale evenement wordt op 7 december gehouden in Bombay.

Will.i.am en Bon Jovi treden dit jaar op tijdens het Live Earth-concert in India. Dat staat op de website van het evenement, dat op 7 december plaatsvindt in Bombay. Ook voormalig Pink Floyd-bassist Roger Waters maakt zijn opwachting, net als meerdere Indiase sterren zoals Aishwarya Rai Bachchan en Anoushka Shankar.

Live Earth is een initiatief van Al Gore, die het publiek ook zal toespreken tijdens het concert, en heeft als doel mensen bewuster te maken van klimaatproblemen als gevolg van menselijk handelen. Vorig jaar werden tijdens de eerste editie van het evenement op één dag acht concerten gegeven, met artiesten als Madonna, de Red Hot Chili Peppers en The Police. Er waren podia in onder meer New York, Londen, Hamburg en Sydney.

Dit jaar vindt er maar één Live Earth-concert plaats. De organisatoren hebben voor India gekozen omdat ze hopen met hun boodschap ook mensen in derdewereldlanden te bereiken. De opbrengst van het concert gaat naar de stichting Climate Project India.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen