Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eddy Zoëy stopt bij 3FM

Shownieuws

Eddy Zoëy stopt met zijn radioprogramma Zoëyzo bij 3FM. Zijn 'uit elkaar spattende agenda' is voor Zoëy reden om te stoppen. Timur Perlin krijgt zijn zendtijd.

Eddy Zoëy stopt met zijn radioprogramma Zoëyzo bij 3FM. Dat heeft de radiozender donderdag bekendgemaakt. De zendtijd elke zaterdag en zondag tussen 12.00 en 15.00 uur wordt vanaf 1 januari overgenomen door Timur Perlin met een nieuw programma.

Zijn 'uit elkaar spattende agenda' is voor Zoëy reden om te stoppen. "De afgelopen jaren heb ik ontzettend genoten van radio maken. Maar doordat ik zo veel dingen doe die ik fantastisch vind, zoals muziek maken, televisie maken en ook kinderen maken, heb ik helaas moeten kiezen", verklaart hij. "Ik zal radio in het algemeen en 3FM in het bijzonder zeker gaan missen."

Zoëy is ook tv-presentator bij BNN, waar hij onder meer het programma 'Nu we er toch zijn' presenteert. Hij bracht ook drie cd's uit, waarvan '6 maanden geen teevee' in 2005 de laatste was. Eerder deze maand werd de 40-jarige presentator negen weken te vroeg vader van dochter Teuntje. Samen met zijn vrouw Marieke heeft hij ook zoontje Fender van 2.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen