Kies je favoriete radiostation

Dossiers

DJ AM: vliegtuigcrash was geluk bij ongeluk

Shownieuws

Het vliegtuigongeluk met DJ AM heeft waarschijnlijk zijn leven gered. Achteraf bleek namelijk dat hij al langer trombose had, die hem fataal had kunnen worden.

Het vliegtuigongeluk dat DJ AM vorige maand meemaakte heeft ironisch genoeg waarschijnlijk zijn leven gered. Achteraf bleek namelijk dat de artiest al langer trombose had, die hem tijdens de vlucht al fataal had kunnen worden. "In het brandwondencentrum hebben ze een scan gemaakt en toen zagen ze dat ik een bloedprop in mijn been had", vertelt de dj aan People. "Tijdens de vlucht had de prop bij mijn hart terecht kunnen komen en had ik kunnen overlijden."

De 35-jarige DJ AM, die eigenlijk Adam Goldstein heet, denkt dat de trombose te wijten is aan zijn werk, waarvoor hij dagelijks in het vliegtuig stapt. Artsen hebben de aandoening behandeld door een filter aan te brengen in een ader en bloedverdunners voor te schrijven. Goldstein meent overigens dat het ongeluk met het privévliegtuigje, waarbij vier doden vielen, geen toeval was. "Ik geloof dat alles met een reden gebeurt", vertelt Goldstein. "Ik leg mijn lot in de handen van God."

Goldstein raakte op 19 september ernstig gewond toen het privévliegtuigje, waarin ook onder anderen Travis Barker zat, kort na de start crashte. Hij kon op eigen kracht uit het vliegtuig komen, maar liep brandwonden op aan hoofd en handen. Barker had brandwonden over een groot deel van zijn lichaam. De vier andere inzittenden overleefden de crash niet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen