Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton beleeft koninklijk avondje uit

Shownieuws

Paris Hilton heeft woensdag in Londen feest gevierd met de Britse prinsen William en Harry. Ze liep de broers tegen het lijf in een chique club, meldt The Sun.

Paris Hilton heeft woensdagavond in Londen feest gevierd met de Britse prinsen William en Harry. De steenrijke hotelerfgename liep de koninklijke broertjes tegen het lijf in een chique club waar ze ging stappen met Christina Aguilera, zo meldt de Britse krant The Sun.

De 27-jarige Hilton verblijft in Londen voor opnamen van 'My new British best friend', de realitysoap waarin ze op zoek gaat naar een nieuwe beste vriendin. William en Harry waren niet de enige 'royals' in de club. Ook van de partij waren de prinsessen Beatrice en Eugenie, de dochters van prins Andrew en zijn ex Sarah Ferguson. Prins Harry werd vergezeld door zijn vriendin Chelsy Davy.

Vooral prins William zou onder de indruk zijn geweest van de blonde koningin van de realitysoaps. "Vanaf het moment dat ze binnenkwam had hij alleen nog ogen voor haar", vertelt een bron. "Hij bleef maar tegen zijn vrienden zeggen dat ze in het echt nog mooier is dan op tv. Hij vond haar erg lief en vond haar in niets lijken op het beeld dat hij van haar had."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen