Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'David Duchovny blijft vrienden met ex-vrouw'

Shownieuws

Hoewel David Duchovny en Téa Leoni al lang uit elkaar zijn, blijven ze bevriend. "Ze hebben een fantastische verstandhouding", zegt een anonieme bron in People.

Hoewel David Duchovny en Téa Leoni al maanden geen liefdeskoppel meer zijn, blijven ze goede vrienden. "Ze hebben een fantastische verstandhouding", vertelt een anonieme bron aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ze vormen zo'n fijn gezin".

Deze week werd bekend dat de acteurs al enkele maanden uit elkaar zijn. Naar verluidt heeft de 42-jarige Leoni het aangelegd met acteur Billy Bob Thornton, haar tegenspeler in de film 'Manure'. Thornton ontkent dat er sprake is van een verhouding. "Billy en Téa zijn vrienden. Ze hebben onlangs de opnamen afgerond van een film waarin ze samen te zien zijn", laat een woordvoerder van de acteur weinig los tegenover het Amerikaanse showbizzprogramma Extra.

De 48-jarige Duchovny, die bekend werd door zijn rol in The X-Files, liet zich eind augustus opnemen in een kliniek voor een seksverslaving. Eerder deze maand rondde hij zijn behandeling af. De Californication-acteur trouwde elf jaar geleden met Leoni. Ze hebben samen twee kinderen: Madelaine (9) en Kyd (6).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen